Realiseer


Samen met u stippelen we een concrete aanpak uit en begeleiden u op uw reis naar meer duurzaam ondernemen, een toekomstgericht HRM-beleid en een efficiënte klantenbenadering. We geven advies en stappen met u mee tijdens het hele proces.

Creatief & duurzaam advies


CSR coaching

Stap voor stap naar meer duurzaamheid

Nathalie Bekx, CEO van Trendhuis schreef samen met Bob Elsen (voorzitter van Joker, organisator van duurzame reizen) het boek: ‘Reis naar duurzaam ondernemen, met de SDGs als kompas’.  Het inspiratieboek biedt met het SDG-FITplan een gestructureerde groei- en opvolgingsmethodiek voor duurzaam ondernemen, die aansluit bij de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Het stappenplan is eenvoudig te begrijpen, concreet te implementeren en stuurt u op basis van metingen bij.

Uw duurzaamheidsbeleid kan u zo geleidelijk uitbouwen en rentabiliseren. Trendhuis ontwikkelde eveneens een niveaumeting waarmee u kan nagaan hoe ver uw reis naar duurzaam ondernemen vordert en hoe u de top kan bereiken. Uiteraard wil Trendhuis u graag coachen in uw reis naar duurzaam ondernemen.

Bestel het boek in de taal van uw voorkeur!

Stuur ons een mail met uw naam, adres en gewenste taal (N, F of E) en u krijgt het boek thuis tegen €20 incl. BTW (winkelprijs is €24,95).
Mail naar: info@trendhuis.be

Interesse in advies, coaching of een workshop rond CSR?

Time2Grow

Bouwen aan meer veerkracht in uw organisatie

Maak stress en burn-out bespreekbaar in uw organisatie. Zeker in tijden van Coronatijden zitten veel medewerkers op hun tandvlees. Trendhuis biedt leidinggevenden en medewerkers inzichten in de opbouw van veerkracht en onmiddellijk toepasbare tips & tricks.

Ons online en interactief platform Time2Grow met zelftests is een laagdrempelig communicatiekanaal om uw medewerkers bewust te maken van mogelijke risico’s op stress of burn-out.  Zelftests en getuigenissen motiveren hen om ook zélf te werken aan een verbeterde veerkracht en meer weerbaarheid. De tool is bovendien een handige wegwijzer naar alle ondersteuningsmogelijkheden die u reeds aanbiedt.


Strategische procesbegeleiding

Trendhuis is gekend voor strategische procesbegeleiding, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling of  implementatie van nieuwe of vernieuwde concepten. Zo besliste ESF Vlaanderen om Trendhuis in te schakelen voor de strategische procesbegeleiding van 28 transnationale ESF-projecten. Gedurende twee jaar, zal Trendhuis op basis van begeleidingstechnieken zoals intervisie, design thinking en appreciative inquiry, projectleiders elkaar doen inspireren om samen te komen tot aanbevelingen voor sectoren en beleid.

Samen met Europese partners ontwikkelen we in het kennisnetwerk Creativiteits- en Innovatiemanagement (CIM) innovatieve en interactieve benaderingen om nieuwe ideeën te bedenken, uit te werken en te implementeren.

Ook samen met u, bedenkt en ontwikkelt Trendhuis  graag vernieuwende concepten en gebruikt het verrassende methodes om de juiste klanten te bereiken en te overtuigen. 

Enkele voorbeelden? Voor ‘high level’ interieurspecialist Obumex formuleerden we het DNA en een andere salesaanpak. JBC betrok Trendhuis bij de hertekening van hun winkelinterieur. Een merk opstarten? Trendhuis tekende het concept uit voor IKARI: een sterk gepersonaliseerde lijn verzorgingsproducten. Trendhuis overtuigde het bedrijf Aquacare om niet enkel waterverzachters aan te bieden, maar vooral te investeren in waterbronnen voor zowel thuis als restaurant. Een groot succes!


Interesse om uw organisatie naar
een hoger niveau te tillen?

Boek Nathalie Bekx voor een trendlezing of workshop op maat van uw organisatie.

Nathalie Bekx, CEO