Communiceer

Vertel uw klanten en medewerkers hoe ver u staat en waar u naartoe wil. Ze verstevigen immers uw communicatie en versterken uw geloofwaardigheid en unieke bedrijfscultuur. Intern en extern communiceren? We geven advies, begeleiden én werken concreet uit. 

Publicaties


Vertel uw klanten, inwoners, medewerkers, buurtbewoners, leveranciers waarmee u bezig bent en hoe u hen kan helpen.

MAGAZINES

Dompel uw klanten of medewerkers onder in de sfeer van uw organisatie. Informeer uw klanten met een attractief magazine dat hen doet uitkijken naar uw aanbod en dat smaakt naar meer. Betrek uw medewerkers met een interessant personeelsblad.

overheidsbladen

Meer verbondenheid onder de inwoners, meer begrip voor elkaar, meer plezier, meer inzicht in wat u doet voor de inwoners. Met een aantrekkelijk overheidsblad brengt u uw stad/gemeente/overheidsdienst en inwoners dichter bij elkaar.

TRENDRAPPORTEN

Hoe ziet u de toekomst van uw organisatie of sector? Hoe informeert u uw doelgroep over uw nieuwe concepten? Trendhuis helpt u met analyses en advies. Meer nog: u kan bij ons terecht voor een verrassend mooi trendrapport.

Online platformen & nieuwsbrieven


Hoe bouwt u digitaal aan een groeiende community van gelijkgezinden?

Dichtbij, kort op de bal, efficiënt: gebruik de digitale mogelijkheden om (uw) nieuws te verspreiden en een community rond uw organisatie op te bouwen. Met het online platform viavia.world brengen we de reizigers van de wereldwijde reiscafé’s ViaVia nader tot elkaar. Welcome2Work motiveert werkgevers om mensen met een beperking aan te werven. Op het Ma-Zo-platform steken mantelzorgers elkaar een hart onder de riem. Voor een 2 Seas Mers Zeeën Interreg-project maakten we een virtueel SCIFI Cookbook of inspiratiegids. En voor de CSR-wereld creëerden we time4society.com. Jaarlijks verzorgen we ook de online verkiezing en de website van de CSR professional of the year.

Perscommunicatie & events


Bijzonder nieuws aan te kondigen? Of een actie uitgedokterd? Een event organiseren?

Weet u niet hoe uw nieuws te brengen zodat journalisten het ‘oppikken’? Dat zit u bij Trendhuis aan het juiste adres. We verpakken uw boodschap in een, voor de pers, duidelijke en vlot te hanteren persbericht dat de aandacht grijpt. Of organiseren een persconferentie waar u uw verhaal rechtstreeks uit de doeken kan doen.

Elk jaar organiseert Trendhuis de verkiezing van de CSR Professional of the Year. Met nomineer- en stemmogelijkheden, een professionele jury, ruime persaandacht en een feestelijke netwerkavond of boeiend online event.

Hoe glashelder is uw communicatie?

Trendhuis maakt graag een communicatie- en marketingplan op uw maat. Samen gaan we de conversatie aan met uw klanten. Daarbij maken we gebruik van de meest efficiënte kanalen. Print of online? Samen enthousiasmeren we uw doelgroep voor uw aanbod.